Boligprojekter med arkitektrådgivning

Ved renovering og ombygning af boligbyggerier afstemmer vi med bygherre de økonomiske rammer, og funktionelle behov der stilles.

Vi kan følge projektet gennem alle byggeriets faser, og i samråd med bygherre både stille og svare på de opklarende spørgsmål, der skal til, for at komme sikkert i mål med et holdbart og harmonisk resultat.

Vi har erfaring med energieffektivisering fra flere ombygningsprojekter og facaderenoveringer, hvor efterisolering og udskiftning af vinduespartier, har ført til en driftsmæssig besparelse og et bedre indeklima. Vi har et stort materialekendskab, vi kender priserne og kan se mulighederne. Som rådgiver sørger vi for, at æstetik, funktionalitet og byggeteknik forenes. Kort sagt, hjælper vi bygherre med at tænke langsigtet!

Myndighederne skal oftest høres i de fleste renoveringsprojekter. Vi har god erfaring med disse myndighedsforhandlinger, og en tidlig dialog er oftest et godt udgangspunkt for et godt forløb.

Lad os være arkitekt på din boligejendom

Som arkitekt- og byggerådgiver sørger vi for, at æstetik, funktionalitet og byggeteknik forenes.

ARKITEKTFIRMAET

SAABYE & PARTNERS ApS
Fynsvej 13
4060 Kirke Saaby
Tlf.: +45 35 26 44 74
ps@saabye-arkitekter.dk

Vi hjælper bygherre med at tænke langsigtet, så de løsninger der vælges kommer den daglige drift til gavn, og er smukke at se på mange år frem.

Vi har erfaring med at renovere etageejendomme, hvor de enkelte boliger renoveres indvendigt og hvor ejendommens klimaskærm renoveres og optimeres energimæssigt. Med vores store materialekendskab hjælper vi bygherre med at træffe de rette valg ved tagudskiftninger, facaderenoveringer, efterisolering og udskiftning af vinduespartier.

Myndighederne skal oftest høres i de fleste renoveringsprojekter. Vi har god erfaring med disse myndighedsforhandlinger, også når det gælder fredede bygninger, og en tidlig dialog er oftest et godt udgangspunkt for et godt forløb. Vi har erfaring med alle byggeriets faser, og kan udføre projekter fra skitseforslag og myndighedsbehandling til udbud og byggeledelse. Kontakt os endelig for en uformel snak!

Højskolesletten

Udvikling af et nyt rækkehuskvarter i Kirke Såby i samarbejde med Bøgelund A/S og Højskolefonden

Træbeklædte træskelethuse med fokus på bæredygtighed

Sag: 23.033

Tagboliger i Roskilde

Indretning af to nye boliger i ejendommens tagetage

Sag: 17.037

Frederiksberg

Facaderenovering og vinduesudskiftning for andelsforening

Sag: 09.001

Frederiksberg

Nye tagaltaner

Sag: 038-12-06

Brillerne 6-8, Holte

Renovering af boligejendom

Sag: 09.025

Algade Roskilde

Facaderenovering og ny tagetage, nye badeværelser og køkkener

Sag: 010-04-07

Backersvej

Skitseforslag

Sag: 14.005

Brænderigården, Christianshavn

Facaderenovering af fredede boligejendomme

Sag: 12.016

© Copyright - Saabye og Partners ApS