Velkommen til vores Nyhedsside.

Sommeren er rullet ind over Saaby og Partners og vi har travlt med flere forskellige projekter…
I vores lokalområde har vi været heldige at vinde en tagrenovering for Lejre Kommune.

Det er vi utrolig glade for. Ikke mindst fordi vores mangfoldige kompetencer og kræfter endnu engang kommer i spild, men også fordi vi som lokal forankret virksomhed kan bidrage med dette til Lejre Kommune.

Lejre kommune har som flere andre Kommuner benyttet sig af muligheden for at fremrykke nogle af sine anlægsprojekter til 2020, Her har vi fået til opdrag at gennemføre en større tagrenoveringen på Kirke Såby Skole

Vores opgave som totalrådigiver på projektet består i at projektere, udbyde og gennemføre byggeriet. Herunder stå vi for projektering- og byggeledelse samt Arbejdsmiljøkoordinering i både projektering- og ikke mindst udførelsesfasen.

For Almenr, skaber af nyfortolkede boligfællesskaber, projektudvikler vi i øjeblikket på et af deres mange projektet – Fridlev beliggende i Lejre kommune.

I Fridlev bliver der ca. 50  ejerboliger fra ca. 65 m² til ca. 135 m² og med over 500 m2 fællesbygninger, 1 hektar nyttehaver og 2 hektar fælles enge til heste og får.

Fridlev bliver en lille landsby tæt på storbyen, et levende og vibrerende fællesskab for os, der gerne vil bo idyllisk og tæt på naturen med et aktivt liv lige uden for hoveddøren.

Interesseret i mere se Almenr’s hjemmeside https://www.almenr.dk/fridlev

Her er Spacon & X’s nyhedsbrev, som man måske kan hente yderlig inspiration fra https://spaconandx.com/FRIDLEV

Lindenborg Kro – Vi er i gang med en ny spændende opgave – et forslag til hvordan den gamle kro kan omdannes til et krisecenter for kvinder.

Byggeriet til bofælleskabet Krake på den gamle skole i Allerslev i Lejre er i fuld gang.

Der indrettes bofælleskab med boliger i de gamle murede bygninger. Sideløbende skyder nye bygninger i lette konstruktioner op, som også skal rumme boliger til de i alt 27 nye familier, der flytter ind fra september 2020.

Vores Erhvervsliv – Handl lokalt

Vi er er med i den flotte publikation fra Lejre Erhvervsforum på side 94

https://viewer.ipaper.io/lejre-erhvervsforum/handl-lokalt-2020/?page=94

Bostedet Søholm

Vi hjælper endnu en gang bostedet med at etablere flere boliger

ARKITEKTFIRMAET

SAABYE & PARTNERS ApS
Fynsvej 13
4060 Kirke Saaby
Tlf.: +45 35 26 44 74
ps@saabye-arkitekter.dk

© Copyright - Saabye og Partners ApS