OM SAABYE & PARTNERS

Profil

Saabye & Partners ApS målsætning er at virkeliggøre kundernes byggedrømme med holdbare, funktionelle og smukke løsninger.

I en konstruktiv dialog med vores kunder, stiller vi de rette spørgsmål så forventninger og samarbejde afstemmes og projektet når i mål til alles tilfredshed.

Vi er alsidige, dedikerede og kan bidrage med viden indenfor byggebranchen fra første møde. For os er det vigtigt at skabe funktionel værdi for vores bygherrer indenfor de givne økonomiske rammer.

ARKITEKTFIRMAET

SAABYE & PARTNERS ApS
Fynsvej 13
4060 Kirke Saaby
Tlf.: +45 35 26 44 74
ps@saabye-arkitekter.dk

Historie

Tegnestue med højt til loftet.

Plads til store armbevægelser, lys, luft, og kig over markerne. På en nedlagt landejendom i Kirke Såby, er den ene længe omdannet til et moderne lyst kontormiljø, hvorfra firmaet drives og ejes af arkitekt Peter Saabye og hans kone Grethe Saabye, der er økonomiansvarlig.

Arkitektfirmaet Saabye & Partners ApS har sine rødder tilbage i København, hvor det i 1992 blev etableret og frem til 2006 havde til huse i Willemoesgade på Østerbro. Træt af motorvejskøer og med et ønske om mere lys og luft, flyttede indehaver Peter Saaby tegnestuen til Kirke Såby midt på Sjælland. Her er han ligeledes privat bosiddende med sin familie, og den gamle gård danner her de unikke rammer for firmaet.

Med en historie der spænder fra by til land, en altid åben og imødekommende dialog med såvel nye som gamle kunder, og med kompetencer der favner såvel store som små opgaver, har firmaet gennem årene oparbejdet en lang projekt portefølje med opgaver over hele landet.

© Copyright - Saabye og Partners ApS