Tilstandsrapporter

Vi kommer gerne ud og vurderer dine bygninger, hvad enten det er første skridt i en renoveringssag, et salg eller du har et ønske om at spare penge i drift.

Med mange års erfaring i byggebranchen, er vi gode til at danne os et overblik og sætte os ind i den enkelte bygnings problematikker

Drift og vurderinger

Det kan blive dyrt for dig i længden ikke at vedligeholde dine bygninger. Derfor er det en god idé at få lavet en rapport, der fortæller hvilken stand dine bygninger er i. Vi kan rådgive og vejlede om drift og vedligehold og give dig gode råd til, hvordan du kan sikre dine bygninger bedst muligt i fremtiden.

En drifts- og vedligeholdelsesrapport indeholder: Vurdering af bygningernes tilstand Vurdering af investeringer og omkostninger til fremtidig vedligeholdelse Vurdering af nuværende installationer Vurdering ring af behov for fremtidige installationer og omkostninger til drift og vedligeholdelse

ARKITEKTFIRMAET

SAABYE & PARTNERS ApS
Fynsvej 13
4060 Kirke Saaby
Tlf.: +45 35 26 44 74
ps@saabye-arkitekter.dk

Vurderinger

Saabye & Partners udfører vurderinger af andelslejligheder ved salg for en hel del faste andelsboligforeninger omfattende blandt andet følgende forhold:

Fejl og mangler ved lejligheden.
Ulovlige forhold.
Andelsværdi / oplyst af administrator eller foreningen.
Forbedringer.
Tilpasset løsøre.
Løsøre
Fradrag

Det er en stor fordel for bestyrelsen og administratorer, at vurderingerne udføres af en udenforstående teknisk rådgiver, som kan give en ensartethed i vurderingen, selvom der løbende kommer nye bestyrelser og administratorer.

© Copyright - Saabye og Partners ApS